Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ محمود محمودزاده معاون امور مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی، با اشاره به ارسال پیامک مالیاتی به مالک خانه‌های خالی، اظهار داشت: در مرحله اول اطلاعات واحد مسکونی خالی از سکنه به مالک پیامک می‌شود و این مهلت به مالک داده شده که نسبت به این اطلاعات در صورت نادرست بودن، در قالب پیامک برگشت اعتراض خود را ارسال کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: با آغاز به کار سامانه، روزانه متوسط بین ۱۰۰ تا ۱۵۰ هزار پیامک به مالکان خانه‌های خالی ارسال شده است و تا الان به تعداد ۱.۵ میلیون پیامک به مالک خانه‌های خالی رسیده ایم.

معاون وزیر راه و شهرسازی افزود: مالکان گروه به گروه پیامک برگشت تایید اطلاعات و یا عدم تایید آن را ارسال می‌کنند و و برگشت اطلاعات در حال انجام است. پس از انجام این عملیات، اطلاعات پردازش و صحت سنجی خواهند شد.

محمودزاده با بیان اینکه هم به مالکان حقیقی و هم حقوقی پیامک ارسال شده است، گفت: از حقوقی‌ها به شماره‌ای که ثبت شده پیامک ارسال می‌شود که آن شماره می‌تواند شماره تماس اعضای هیات مدیره یا شماره ثبتی شرکت باشد.بیشتر بخوانید: پرداخت وام ودیعه مسکن تا پایان شهریور ماهوی در پاسخ به این سوال که هنوز ضرایب مالیاتی در مجلس برای مالیات ستانی از خانه‌های خالی تصویب نشده است و در این شرایط چطور اخذ مالیات از خانه‌های خالی را آغاز می‌کنید، اظهار داشت: طبیعتا هر زمانی که ضرایب مالیات بر خانه‌های خالی در مجلس تصویب شود تاریخ ملاک عمل است و عطف به ما سبق نمی‌شود.

این اقدامات براساس قانون مصوب سال ۹۴ بوده و تا زمانی که مصوبه جدید از مجلس خارج نشود، همه ضرایب براساس قانون قبل خواهد بود.

معاون وزیر راه وشهرسازی درباره عدم اتصال وزارتخانه‌های نفت و نیرو که اطلاعات انشعابات واحد‌های مسکونی را در اختیار دارند و می‌توانند ملاک عمل شناسایی خانه‌های خالی باشند، تاکید کرد: هر کدام از دستگاه‌ها استاندارد‌هایی در سامانه‌های خود دارند که اتصال این سامانه‌ها به یکدیگر پروسه فنی زمان بری دارد.

در حال حاضر در حال مذاکره هستیم که این ارتباط بین دستگاه‌های مختلف به صورت آنلاین برقرار شود و سامانه‌ها به یک استاندارد مشترکی برسند تا روزانه این اطلاعات بین دستگاه‌های مختلف مبادله شود.

محمودزاده افزود: البته مراحل شناسایی خانه‌های خالی انجام شده، اما وقتی اطلاعات بیشتر باشد کار راحت‌تر است. به هر حال به لحاظ تکلیفی که داشتیم با همین اطلاعات موجود کار را انجام دادیم.

معاون وزیر راه و شهرسازی درباره مالیات ستانی از واحد‌های خالی از سکنه که مالک آن‌ها زیر ۱۸ سال دارند، گفت: مالیات خانه‌های خالی که مالک آن‌ها زیر ۱۸ ساله‌ها هستند را باید قیم و سرپرست آن‌ها بپردازند. منبع: ایلنا لینک کوتاه: کپی در کلیپ بورد کپی لینک خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 مسکن مالیات خانه های خالی خانه های خالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۳۰۶۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روش دریافت وام های کسب و کار اعلام شد

یر کل پایش، ممیزی و نظارت سازمان فناوری اطلاعات ایران گفت: سقف این تسهیلات مبلغ پنج میلیارد ریال برای کسب‌ و کارهای حقوقی، سه میلیارد ریال برای کسب‌وکارهای صنفی و ۲ میلیارد ریال برای کسب‌ و کارهای حقیقی است و نرخ سود آن ۱۵/۳۳ درصد، دارای شش ماه تا یک سال تنفس و بازپرداخت سه ساله است.

به گزارش ایسنا، مهدی مظفری با بیان این مهم که اعطای وام براساس تبصره ۱۸ آیین نامه «حمایت از سکوها و کسب و کارهای اقتصاد دیجیتال» صورت می‌گیرد، درباره جزییات بیشتر این خبر اظهار کرد: این وام به دسته‌ای از کسب و کارهای حقیقی، حقوقی و صنفی تعلق می‌گیرد که دارای حداقل سه ماه سابقه فعالیت در زمینه فروش کالا و یا ارائه خدمات بر روی سکوهای مشمول هستند.

به گفته وی، این سکوها شامل ایتا، روبیکا، سروش پلاس، شیپور، کسبینو، آی گپ و بله می‌شود.

مظفری با اشاره به وجود دسته‌بندی در این تسهیلات افزود: سقف این تسهیلات مبلغ پنج میلیارد ریال برای کسب و کارهای حقوقی، سه میلیارد ریال برای کسب وکارهای صنفی و ۲ میلیارد ریال برای کسب و کارهای حقیقی است. نرخ سود آن ۱۵/۳۳ درصد، دارای شش ماه تا یک سال تنفس و بازپرداخت سه ساله است.

روش دریافت وام های کسب و کار

طبق اعلام سازمان فناوری اطلاعات ایران، مدیر کل پایش، ممیزی و نظارت، در خصوص چگونگی فرآیند ثبت درخواست وام بیان کرد: متقاضیان برای دریافت این تسهیلات می‌توانند با مراجعه به سامانه ۱۶۴۹ به نشانی https://۱۶۴۹.ir، «شیوه‌نامه اعطای تسهیلات به کسب و کارهای حوزه اقتصاد دیجیتال» را مطالعه کنند.

پس از ارسال فرم، بارگذاری مدارک و انجام ارزیابی اولیه توسط کارشناسان، درخواست به ادارات کل ارتباطات استانی موردنظر ارسال می‌شود و پس از مشخص شدن نتیجه نهایی، به بانک عامل جهت پرداخت، ارسال خواهد شد.

گفتنی است، کوتاه شدن زمان بررسی، اجرا و تصویب این وام نسبت به دوره‌های گذشته، اصلی ترین مزیت آن نسبت به دوره‌های گذشته است؛ به طوری که پیش از این، ۲ ماه الی ۷۵ روز زمان لازم بود تا وام تصویب شده به بانک عامل برسد.

اما در شرایط کنونی، این زمان حداکثر به یک ماه کاهش یافته است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • چرا تعداد خانه‌های خالی در ژاپن رو به افزایش است
  • ارسال پیامک تذکر حجاب به ۳۲۱ سرنشین خودرو
  • شناسایی ۳۰ هزار خانه خالی در شهرهای جدید
  • روش دریافت وام های کسب و کار اعلام شد
  • شهرهای جدید دیگر بهشت محتکران نخواهد بود
  • گول پیامک‌های جعلی را نخورید
  • تمدید مهلت تکمیل و ارسال اظهار نامه مالیاتی ارزش افزوده
  • خالی کردن حساب با سوال ۱۰۰ میلیونی!
  • خالی کردن حساب با پرسیدن فقط یک سوال
  • چطور پیامک‌های جعلی را بشناسیم؟